Na 7 jaar niet meer actief als wedstrijddanser op de wedstrijdvloer aanwezig te zijn geweest is het toch weer gaan kriebellen. Na eerst wat voorzichtige pasjes op de trainingsvloer te hebben gedaan hebben we besloten, mijn vriendin Rolanda en ik, om ons doel te stellen op Assen November 2013 en dus op te starten bij de profs in de WDC afdeling.

 Helaas hebben we dat moeten uitstellen omdat er, na aanhoudende pijnklachten aan mijn linker knie, uit een kijkoperatie is gebleken dat ik ernstig letsel aan het kraakbeen van mijn linker knie had. Gevolg 6 weken krukken niet belast lopen, daarna revalidatie en tot 6 MAANDEN geen pivot bewegingen maken met die knie. Dus dat betekent zeker 6 maanden niet dansen. Helaas duurt de revalidatie langer dan verwacht maar we zitten als het goed is nu in de eind fase.

 We gaan ons best doen om zo snel mogelijk op de vloer te komen en jullie hopelijk weer te laten genieten van ons dansen zoals dansen bedoeld is. Op een natuurlijke manier recht uit het hart.

 Dansen en zeker de voorbereidingen naar de wedstrijdvloer doe je niet alleen. De goede leraren vinden die passen bij de manier waarop je wilt dansen is daarin een heel belangrijk onderdeel. Wij zijn blij dat wij nu een stabiele basis gevonden hebben bij devolgende leraren.

  • Ruud Bant
  • Sylvia van Geldre
  • Peter Bosveld
  • Euvgenia Parakhina

 We gaan het grote avontuur aan richting dansvloer en dat gaat niet altijd makelijk. Terugkomen bijna 9 jaar valt niet mee maar geeft wel een mooie uitdaging die wij heel graag aangaan en we hopen jullie allemaal  te mogen verblijden zodra ik weer hersteld ben en de dansvloer op kan.

 

 

Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd.

 

Laurens-Jan van Dijk


Built by Sparkling
Designed with Salt 'n Pepper