Groot nieuws:

7 jaar  na als actieve wedstrijddansen  te zijn gestopt, heb ik (wij) besloten om weer terug te keren op de wedstrijdvloer.

Ik ga dansen met mijn vriendin Rolanda als Prof bij de WDC.

De bedoeling was om in oktober op te starten bij de WDC wedstrijd georganiseerd door de NDO om vervolgens mee te doen aan het NK profs in Assen in november.

 Helaas hebben we dat moeten uitstellen omdat er, na aanhoudende pijnklachten aan mijn linker knie, uit een kijkoperatie is gebleken dat ik ernstig letsel aan het kraakbeen van mijn linker knie had. Gevolg 6 weken krukken niet belast lopen, daarna revalidatie en tot 6 MAANDEN geen pivot bewegingen maken met die knie. Dus dat betekent zeker 6 maanden niet dansen. Dat werd door tegenslagen een jaar en langer.

We zijn nu zo'n ander half jaar verder en helaas verloopt het herstel nog niet zo als gehoopt. In het normale leven kan ik vrijwel alles weer alleen dansen is toch even wat anders. Je moet dieper door je knie en daarbij vaak ook nog draaien en afzetten. Dat geef nog wat problemen maar ik heb goede hoop dat dat binnen korte tijd ook zal lukken zodat we ook de conditie weer op pijl kunnen brengen en langer achter elkaar door kunnen dansen zonder klachten aan de knie. Dan kan er weer richting wedstrijd gewerkt worden.

We gaan ons best doen om zo snel mogelijk op de vloer te komen en jullie hopelijk weer te laten genieten van ons dansen zoals dansen bedoeld is. Op een natuurlijke manier recht uit het hart.

 

 

 

Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd.

 

Laurens-Jan van Dijk


Built by Sparkling
Designed with Salt 'n Pepper